Skate Cats Summer Jam

Mēs ar Emīliju sēdējām kaut kur, varbūt, ka pie torņa, jau precīzi neatceros, un runājām par Emīlijas augstskolu un prakses darbu līdz nonācām pie tā, ka prakses darbam varbūt jābūt vienam no PUS8Y GRAB pasākumiem. Pateicoties tam, ka Einārs pieņēma Emīliju praksē The Spot Centre, 3. jūnijā bija iespēja realizēt SKATE CATS SUMMER JAM.
Formāts tāds, ka ir treneris. Divas stundas norit treneniņš, tad sacensības jam veidā street un parkā, kā arī Cat Race – jā, mums bija Cat Race :]

Atnācu uz Spotu un tur jau priekšā bija Sensejs un Boga. Izrādās Boga atnāca pats uz savu iniacitīvu, kas bija super. Tas ļāva meitenes sadalīt divās grupās, Sensejs vairāk darbojās ar tām, kam mazāka pieredze skeitošanā un Boga, tās ar pieredzīti, iedvesmoja normālam ollie jam session. Skaidra lieta, ka iespēja būt ar treneri, kādu kas iedod padomu, palīdz saņemties uz kaut ko vairāk, jo redz, ka vari, iedod baigo enerģiju. Liels paldies, džeki, ka atnācāt!

Jam formāta sacensībās sadalīja dalībnieces divās grupās, kā jau minēju, bija street un parka daļa. Katrs piezemētais triks radīja ovācijas, bija jūtams izteikts atbalsts. Bija tāds ritīgs SKATE CATS vibe. 

Sacensībās uzvarēja visas, kas bija un piedalījās, bet balvas no Boards.lv un Bogas grāmatas saņēma:

1 vieta – Rūta Grīnerte
2 vieta – Emīlija Stoka
3 vieta – Robina Zvirgzdiņa

Simpātiju balvas tika piešķirtas mīļajām lietuviešu māsām, Mildai un Gabrielei no SHERYKLELE, kā arī Ventspils soulsister, Maretai no SB.GIRLS 

Cat Race iespiedām jau manāmā nogurumā, tomēr tas nemainīja faktu, ka bija jautri. Kritieni, sacensība vienai ar otru un Patriku 😀 Man sanāca skrieties kādas 4 vai 5 reizes pēc kārtas. Vispār jau paldies Laurai, kas nez kāpēc mani sagaidīja pirmā brauciena finišā un mēs iebraucām kopā, kas man ļāva tikt tālāk un beigās aizskrieties līdz finālam ar Robinu. Skrējāmies līdz pēdējam brīdim, līdz es nesavācos, saslīdot, un ieripoju ar kūleni finiša taisnē. Par to dabūju balvu, paldies, lol.

Cat Race uzvarētāja – Robina 

Visam pa vidu vēl ieķēru klipus, sametu to visu pasākuma atskatā, kā arī nākamajā rītā vēl ar Sheryklele aizmaucām uz Miera dārzu. Watch the video, like, subscribe and support your local skater girl! Tiekamies vasarā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *